3 t/m 29 februari 20% korting op alle spandoeken

Jaaaaa, nog maar een paar weken en dan is het Carnaval! Zijn jullie al volop in de voorbereiding?
Weet je waar je als carnavalsvereniging het beste slaagt voor spandoeken, vlaggen en je kleding?
Bij Reclamedeal natuurlijk! (A)laaf je aan ons brede aanbod!

Spandoeken
Voor het aankondigen van je feest zijn spandoeken in je stad of dorp ideaal. Maar ook in de feestlocatie zorgen spandoeken al snel voor een aangekleed resultaat. Welk materiaal het best geschikt is voor je spandoek is afhankelijk van waar je het op wilt hangen. Check voor alle voor- en nadelen van de materialen en de verschillende afwerkmogelijkheden het handige schema op onze site.

Vlaggen
En bij een goed feest mogen vlaggen natuurlijk niet ontbreken. Gebruik ze buiten bij de feestlocatie of binnen ter decoratie. Ook hierin hebben we keus genoeg. Wij leveren baniervlaggen, rechte en gevelvlaggen, beachvlaggen in de meeste standaard maten. Op onze site kies je zelf het type vlag, de afmetingen, het materiaal, de levertijd (een spoedlevering heb je al in 1 werkdag!) en of je zelf een bestand wilt uploaden of de opmaak via ons wilt laten doen.

Verenigingskleding
Als vereniging wil je goed herkenbaar zijn. Denk dan eens aan dezelfde kleding met bedrukking. Wij leveren standaard kleding van het merk Clique; comfortabele kleding die inspeelt op de huidige trends. Maar ook andere merken zijn natuurlijk mogelijk. De kleding is verkrijgbaar in 3 prijscategorieën: basic, classic en premium. Wij bedrukken elk soort textiel met de juiste folie. Zo gebruiken we voor een softshell jas een speciale folie tegen het doorbloeden. Daarnaast hebben wij ook nog folie voor nylon artikelen/kleding zoals paraplu’s e.d.

Neem eens een kijkje in onze webshop voor T-shirts, polo’s, hoodies en de heerlijk warme softshell jassen!