1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Baniervlaggen

Aantal
Afmeting
Materiaal Vergelijk
Icon Longlife vlaggendoek 115 grams
Longlife vlaggendoek 115 grams
Icon Polyester vlaggendoek 110 grams
Polyester vlaggendoek 110 grams
Levertijd
Icon 4 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>2-7-2024</b></div>
4 werkdagen
Levering: 2-7-2024
Icon 3 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>1-7-2024</b></div>
3 werkdagen
Levering: 1-7-2024
Icon 2 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>28-6-2024</b></div>
2 werkdagen
Levering: 28-6-2024
Opmaak
Icon Eigen bestand aanleveren
Eigen bestand aanleveren
Icon Opmaak door Reclamedeal € 35,00
Opmaak door Reclamedeal € 35,00
Je overzicht:
Aantal:
1
Afmeting:
100 x 200 cm
Materiaal:
Longlife vlaggendoek 115 grams
Levertijd:
4 werkdagen
Totaalprijs 1 stuk(s) € 27,53
Excl. BTW en € 9,50 Transportkosten
 • Geschikt voor outdoor
 • Compleet afgewerkt
 • Full color bedrukt
 • Keuze uit 2 verschillende stoffen
 • Levering v.a. 1 werkdag
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

Baniervlaggen

Opvallende promotie met baniervlaggen: Creëer impact voor jouw bedrijf

In de dynamische wereld van bedrijfspromotie is het essentieel om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep. Een effectieve manier om dit te bereiken is door gebruik te maken van baniervlaggen. Deze vlaggen, die je vast wel eens hebt gezien bij evenementen, beursstands of bedrijfspanden, hebben de kracht om met hun indrukwekkende aanwezigheid de aandacht te trekken en je boodschap duidelijk over te brengen. Met trots presenteren wij bij ReclameDeal onze uitgebreide collectie baniervlaggen, die zich kenmerken door herkenbaarheid en een uitstekende uitstraling.

Variatie in maten en aantallen

Elk bedrijf heeft unieke behoeften als het gaat om promotie en visuele branding. Daarom bieden wij een divers assortiment aan baniervlaggen in verschillende maten en aantallen. Of je nu een grote oplage nodig hebt voor een grootschalig evenement of een paar vlaggen voor je bedrijfspand, wij kunnen aan je wensen voldoen. 

Effectieve communicatie met baniervlaggen

Een wapperende vlag met daarop je bedrijfslogo of pakkende slogan heeft het vermogen om de nieuwsgierigheid van potentiële klanten en voorbijgangers te wekken.  Of het nu gaat om een beurs, een festival, een open dag of een andere gelegenheid, onze baniervlaggen kunnen elke omgeving transformeren tot een visueel aantrekkelijke en informatieve ruimte. 

De vlaggen kunnen worden aangepast met elke gewenste afbeelding, logo of boodschap. Of je nu je bedrijfspand wilt decoreren, je stand op een beurs wilt verfraaien, of simpelweg een opvallende visuele identiteit wilt creëren, baniervlaggen zijn veelzijdig en effectief

Technische details en opties

Onze baniervlaggen worden enkelzijdig digitaal geprint met een indrukwekkende doordruk van 95%. Dit betekent dat je boodschap duidelijk en leesbaar blijft, zelfs vanaf een afstand. Houd er rekening mee dat de achterkant van de vlag in spiegelbeeld zichtbaar is vanwege het printproces. Wat deze vlaggen nog aantrekkelijker maakt, is dat ze altijd leesbaar blijven, zelfs bij windstil weer. Dit maakt ze tot een betrouwbare keuze voor elke gelegenheid.

Het is belangrijk op te merken dat onze vlaggen ontworpen zijn om te presteren, zelfs bij uitdagende weersomstandigheden. Bij windkracht 6 raden we aan de vlaggen binnen te halen om schade te voorkomen. De vlaggen zijn wasbaar tot 40 graden Celsius, wat hun duurzaamheid en lange levensduur bevordert.

Duurzaamheid en onderhoud

We begrijpen dat duurzaamheid en kosteneffectiviteit belangrijk zijn voor onze klanten. Gemiddeld gaat een vlag in Nederland 3 tot 5 maanden mee, dus houd er rekening mee dat je ongeveer 4 vlaggen per jaar per mast nodig hebt. Als tip raden we aan om altijd een aantal baniervlaggen op voorraad te houden, zodat je snel een beschadigde vlag kunt vervangen en je promotie altijd ongehinderd door kan gaan.

Baniervlaggen in standaard maten en meer

Bij ReclameDeal bieden we een scala aan standaard maten voor baniervlaggen, elk met een bijbehorende masthoogte. Hierdoor weet je zeker dat je vlaggen perfect zullen passen bij je ruimte en doel. Onze maten variëren van 100 x 200 cm tot 120 x 500 cm, en zelfs grotere afmetingen zijn mogelijk. We bieden materialen zoals Polyester vlaggendoek (110 gr.) en Longlife vlaggendoek (115 gr.), beide brandvertragend (B1), waardoor ze veilig binnenshuis kunnen worden gebruikt.

Is de gewenste maat niet beschikbaar in ons standaard assortiment? Geen probleem! Wij streven ernaar om aan al je wensen te voldoen. Kies voor vlaggen eigen formaat, zodat het perfect aansluit bij je behoeften. Voor grotere aantallen kunnen zeefdrukken een interessante optie zijn. Neem gerust contact met ons op via info@reclamedeal.nl voor een offerte op maat voor zeefdruk vlaggen.


Aanleverspecificaties Baniervlaggen
Longlife vlaggendoek 115 grams Polyester vlaggendoek 110 grams
Afwerking
Schoonsnijden, band en kunststof haken met bovenin een tunnel zoom voor de uithouder
Rondom gezoomd, band en kunststof haken met bovenin een tunnel zoom voor de uithouder
Dubbelzijdig bedrukking
Levensduur
4 tot 5 maanden (tot windkracht 6)
3 tot 4 maanden (tot windkracht 6)
Brandvertragend
Voordelen
 •  Altijd zichtbaar
 •  Opvallend
 •  Snelle levering mogelijk
 •  Altijd zichtbaar
 •  Opvallend
 •  Snelle levering mogelijk
Nadelen
 •  Niet dubbelzijdig, achterkant in spiegelbeeld zichtbaar
 •  Niet dubbelzijdig, achterkant in spiegelbeeld zichtbaar