1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Spandoek elastieken

Aantal stuks:
Product
Icon Standaard spinhaak
Standaard spinhaak
Icon Zwanehals elastiek
Zwanehals elastiek
Levertijd
Icon 1 werkdag<div class='leverdatum'>Levering: <b>22-7-2024</b></div>
1 werkdag
Levering: 22-7-2024
Je overzicht:
Aantal:
10
Product:
Standaard spinhaak
Levertijd:
1 werkdag
Totaalprijs 10 stuk(s) € 5,00
Excl. BTW en € 7,50 Transportkosten
  • Maakt het verwisselen eenvoudig
  • Zwanehals geeft een kleine tussenruimte
  • Je doek veert mee met de wind
  • Vandaag besteld is morgen in huis!
Meer productinformatie

Spandoek elastieken

Spandoek elastieken: Perfect voor een strakke presentatie

Bij Reclamedeal bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten om jouw reclame-uitingen naar een hoger niveau te tillen. Naast spandoeken, stickers, vlaggen, fotobehang en reclameborden, bieden wij ook hoogwaardige spandoek elastieken aan. Onze elastieken zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen ervoor dat jouw spandoeken mooi en strak worden opgehangen. Met een keuze uit twee verschillende elastieken, bieden wij de perfecte oplossing voor al jouw bevestigingsbehoeften.

Zwanehals elastiek: Houd je spandoek dicht bij het frame

Onze zwanehals elastiek is een kleinere variant, met een lengte van 10 cm, waarmee je jouw doek zo dicht mogelijk bij het frame kunt krijgen. Door het gebruik van dit elastiek ontstaat er een tussenruimte van slechts 5 cm tussen de rand van het spandoek en de binnenrand van het spandoekframe. Hierdoor oogt je spandoek nog strakker en professioneler.

Standaard elastiek: Veelzijdig en duurzaam

Ons standaard elastiek biedt een tussenruimte van 10 cm en is geschikt voor diverse toepassingen. Naast het ophangen van spandoeken in frames, kan dit elastiek ook worden gebruikt om je spandoek aan een hek, luifel of andere structuren te bevestigen. Dit maakt het een veelzijdige optie voor allerlei reclame-uitingen en presentaties.

Belangrijke aandachtspunten bij het bestellen van spinhaken

Als je spinhaken bestelt in combinatie met andere producten, wordt de bestelling gezamenlijk geleverd. Houd er rekening mee dat de levertijd van 1 werkdag dan kan vervallen. Het is raadzaam om hiermee rekening te houden bij het plannen van je projecten.

Hoeveel spandoek elastieken heb je nodig?

Om het juiste aantal spandoek elastieken te bepalen, kun je een eenvoudige berekening uitvoeren. Tel allereerst de omtrek van je doek bij elkaar op. Vervolgens deel je dit totaal door de gekozen afstand tussen de ringen. Voeg ten slotte 4 elastieken toe voor de hoeken, aangezien daar altijd 2 elastieken nodig zijn. Laten we deze berekening verduidelijken met een voorbeeld:

Stel, je bestelt een spandoek van 300x150 cm met ringen om de 25 cm. Tel de zijden van het doek bij elkaar op: 300 + 300 + 150 + 150 = 1000 cm. Deel vervolgens deze 1000 cm door 25 (de afstand tussen de ringen), wat resulteert in 40 elastieken. Voeg nog 4 elastieken toe voor de hoeken, en je hebt in totaal 44 elastieken nodig voor jouw spandoek.

Kwaliteit en service bij Reclamedeal

Bij Reclamedeal staan we bekend om onze hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Onze spandoek elastieken zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, zodat je spandoeken stevig blijven hangen, zelfs bij harde wind of regen.

Naast onze hoogwaardige producten bieden we ook een snelle levering aan. Bestellingen worden doorgaans binnen 1 werkdag verzonden, zodat je snel aan de slag kunt met het ophangen van je spandoeken. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en een vlotte en efficiënte service te bieden.

Spandoek elastieken bestel je eenvoudig en snel bij Reclamedeal.nl

Kies voor Reclamedeal voor al je reclame-uitingen en accessoires, inclusief hoogwaardige spandoek elastieken. Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw ideeën en het creëren van opvallende reclame-uitingen. Bestel vandaag nog en ontdek de kwaliteit en service die wij te bieden hebben.

Heb je vragen over onze spandoek elastieken of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers beantwoorden je vragen graag.