1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Bedrukte mutsen

Aantal
Kleur
Icon Zwart
Zwart
Icon Grijs
Grijs
Icon Donkerblauw
Donkerblauw
Bedrukking
Icon Full Collor bedrukt
Full Collor bedrukt
Icon Onbedrukt
Onbedrukt
Levertijd
Icon 5 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>26-7-2024</b></div>
5 werkdagen
Levering: 26-7-2024
Icon 3 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>24-7-2024</b></div>
3 werkdagen
Levering: 24-7-2024
Opmaak
Icon Eigen bestand aanleveren
Eigen bestand aanleveren
Icon Verzorgd door ReclameDeal
Verzorgd door ReclameDeal
Je overzicht:
Aantal:
5
Kleur:
Zwart
Bedrukking:
Full Collor bedrukt
Levertijd:
5 werkdagen
Totaalprijs 5 stuk(s) € 37,50
Excl. BTW en € 7,50 Transportkosten
  • Full collor bedrukking
  • Per stuk te bestellen
  • Leverbaar in 3 kleuren
  • Heerlijk warm
  • Leverbaar vanaf 3 werkdagen
Meer productinformatie Aanleverspecificaties
Opmaaktemplates

Bedrukte mutsen

Warme bedrukte mutsen voor de winterperiode

De winter staat voor de deur en wat is er nu beter dan een hartverwarmend gebaar richting jouw klanten, medewerkers of collega's? Trakteer ze op een heerlijk warme muts, met een stijlvolle omgevouwen rand en voorzien van jouw logo, slogan of bedrijfsnaam. Deze bedrukte mutsen bieden niet alleen bescherming tegen de kou, maar stralen ook professionaliteit en betrokkenheid uit.

Kwaliteit en veelzijdigheid tegen een betaalbare prijs

Voor een prijs van minder dan 5 euro kun je al genieten van hoogwaardige mutsen. Ze zijn verkrijgbaar in 3 tijdloze kleuren zoals zwart, grijs en donkerblauw. Zelfs zonder bedrukking zijn ze al van uitstekende kwaliteit, maar met jouw logo of slogan maak je pas echt indruk. De mutsen zijn voorzien van een patch aan de voorkant, waarop een bedrukking van maximaal 9 bij 4 centimeter geplaatst kan worden.

Persoonlijke ondersteuning voor een uniek ontwerp

Je hebt de mogelijkheid om zelf een bestand aan te leveren voor de bedrukking, maar we begrijpen dat dit niet voor iedereen even gemakkelijk is. Daarom staan wij van reclamedeal graag voor je klaar om je te helpen met een uniek en opvallend ontwerp. Onze deskundige ontwerpers kunnen jouw logo, slogan of bedrijfsnaam naadloos integreren in het ontwerp van de muts. Zo creëren we samen een product dat perfect aansluit bij jouw merkidentiteit.

Niet alleen mutsen, maar ook andere textielproducten

Naast bedrukte mutsen bieden we bij reclamedeal ook de mogelijkheid om andere textielproducten te bedrukken. Denk hierbij aan T-shirts, polo's, softshell jassen, veiligheidshesjes en katoenen tasjes. Met deze diverse selectie kun je jouw merk op verschillende manieren promoten en jezelf onderscheiden van de concurrentie.

Met bedrukte mutsen en andere gepersonaliseerde textielproducten creëer je niet alleen warmte in de winter, maar versterk je ook jouw merkimago. Geef jezelf en jouw bedrijf een voorsprong in stijl en geef jouw relaties een geschenk dat ze oprecht zullen waarderen. Met deze praktische en persoonlijke items toon je jouw betrokkenheid en laat je een blijvende indruk achter.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van bedrukte mutsen en gepersonaliseerd textiel? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Ons team bij reclamedeal staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het ontwerp. Maak van de komende winterperiode een warme en onvergetelijke ervaring voor jouw klanten, medewerkers en collega's. Bel ons of stuur een e-mail. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw merk naar nieuwe hoogtes te tillen!


Extra Informatie Bedrukte mutsen