1

Product samenstellen

3

Inloggen / Registreren

4

Overzicht

5

Afrekenen

6

Bestanden aanleveren

Katoenen tasjes

Aantal
Kleur
Icon Wit 150 gr.
Wit 150 gr.
Icon Zwart 150 gr.
Zwart 150 gr.
Icon Naturel (beige) 150 gr.
Naturel (beige) 150 gr.
Afmeting bedrukking
Bedrukking
Icon Bedrukking enkelzijdig
Bedrukking enkelzijdig
Icon Bedrukking dubbelzijdig
Bedrukking dubbelzijdig
Levertijd
Icon 5 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>3-7-2024</b></div>
5 werkdagen
Levering: 3-7-2024
Icon 3 werkdagen<div class='leverdatum'>Levering: <b>1-7-2024</b></div>
3 werkdagen
Levering: 1-7-2024
Opmaak
Icon Eigen bestand aanleveren
Eigen bestand aanleveren
Icon Verzorgd door ReclameDeal  € 20,00
Verzorgd door ReclameDeal € 20,00
Je overzicht:
Aantal:
10
Kleur:
Wit 150 gr.
Afmeting bedrukking:
100 cm2
Bedrukking:
Bedrukking enkelzijdig
Levertijd:
5 werkdagen
Totaalprijs 10 stuk(s) € 48,56
Excl. BTW en € 7,50 Transportkosten
  • Herbruikbare tas
  • In alle kleuren te bedrukken
  • In alle oplagen te bestellen
  • Andere kleuren op aanvraag
  • Leverbaar in 3 werkdagen
Meer productinformatie

Katoenen tasjes

Welkom bij onze katoenen draagtassen met lange hendel! Bij ons kun je draagtassen van katoen vinden die niet alleen functioneel zijn, maar ook een persoonlijk tintje hebben. Met onze full color bedrukkingsopties kun je jouw draagtassen volledig aanpassen en ze laten opvallen tussen de rest.


Waarom kiezen voor katoenen draagtassen met lange hendel? Ten eerste zijn ze milieuvriendelijk. Katoen is een natuurlijk en hernieuwbaar materiaal, waardoor deze tassen een duurzame keuze zijn. Door te kiezen voor herbruikbare draagtassen verminder je het gebruik van plastic en draag je bij aan een schonere planeet.


Onze katoenen draagtassen zijn voorzien van een lange hendel, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. Of je nu boodschappen doet, naar het strand gaat of naar de sportschool gaat, deze tassen bieden voldoende ruimte en zijn gemakkelijk over je schouder te dragen. Met een stevige constructie zijn ze geschikt voor dagelijks gebruik en gaan ze lang mee.


Maar wat onze draagtassen echt uniek maakt, is de mogelijkheid om ze full color te bedrukken. Hiermee kun je je creativiteit de vrije loop laten en jouw tassen transformeren in echte eyecatchers. Of je nu je bedrijfslogo, een inspirerende quote of een kleurrijk ontwerp wilt laten afdrukken, wij zorgen ervoor dat het er perfect uitziet op de katoenen tas. Dit maakt onze draagtassen ideaal als promotiemateriaal, relatiegeschenk of als een persoonlijk cadeau.


Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. We werken samen met ervaren professionals om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp tot in de kleinste details wordt afgedrukt. Onze full color bedrukkingstechnologie zorgt voor heldere en levendige kleuren die lang mooi blijven, zelfs na veelvuldig gebruik en wassen.


Bestel vandaag nog jouw katoenen draagtassen en geniet van de voordelen van milieuvriendelijkheid, comfort en personalisatie. Met onze full color bedrukkingsopties maken we van jouw tas een echt statement. Neem contact met ons op voor meer informatie of plaats direct je bestelling!