Beachvlaggen

You wanna have flags on the beach?


Met dit stormachtige weer van de laatste weken moet je er misschien nog niet aan denken, maar we moeten het toch echt even over beachvlaggen hebben. En dan bedoelen we niet die vlaggen die aangeven of het zwemwater voldoende veilig is, maar onze toffe beachflags! Die zijn natuurlijk niet alleen voor op het strand, want daar is momenteel nog niet zoveel te beleven, maar ook bij je evenement, beursstand, winkel of sportclub.

Wij leveren de beachflags van het sterke longlife kwaliteitsdoek. Een brandvertragende kwaliteitsstof die niet rafelt en dus niet rondom gezoomd hoeft te worden.
De vlaggen hebben een doordruk van 95%, jouw boodschap is daardoor aan de achterkant in spiegelbeeld ook zichtbaar.

Drie formaten
Ze zijn in drie formaten te bestellen. En er is een ruime keuze aan extra accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een grondpen, parasolvoet of kruisvoet. En, zoals je van ons gewend bent, hebben we op onze site een overzichtelijk schema met alle voor- en nadelen van de verschillende formaten, zodat je een afgewogen keuze kunt maken.

Trouwens, niet alleen voor beachvlaggen, maar voor veel meer soorten vlaggen slaag je bij ons met vlag en wimpel. Naast beachvlaggen, leveren wij ook baniervlaggen, gevelvlaggen en kioskvlaggen in de meest standaard maten. Staat jouw afmeting er niet bij? Kies dan voor vlaggen eigen formaat, je bepaalt zelf de afmeting en afwerking.

De beachvlaggen hebben natuurlijk wel wat te lijden met onze Hollandse weersomstandigheden. Je kunt de vlaggen wassen op 40 graden. Gemiddeld gaat een vlag in Nederland 3 tot 5 maanden mee. Houd er rekening mee om ze bij heel harde wind, windkracht 6, binnen te halen.

En blijft het weer nog een beetje zoals nu? Bedenk dan, onze vlaggen kunnen ook prima binnen gebruikt worden.