Chop, chop naar onze nieuwe producten

Chop, chop naar onze nieuwe producten 

Houd je van borrelen, koken of een lekker stuk kaas? En wie doet dat nu niet? Dan hebben wij leuk nieuws! Nou ja, we maakten ze al in kleinere oplages, maar de vraag werd zo groot dat we er een handige bestelpagina voor hebben gemaakt. Het gaat om onze snijplanken! Niet alleen wijzelf zijn daar heel enthousiast over, ook onze klanten weten ons steeds weer te vinden. 

We hebben ze in berken- en beukenhout en in een ronde en rechthoekige variant. Met en zonder handvat of -greep. En omdat het hout niet te hard is, blijven je messen lekker lang scherp. 

In meerdere opzichten een duurzaam idee dus. 

Je hebt al zo’n leuke snijplank vanaf 8 euro, inclusief lasergravure met je eigen tekst of logo. Via onze site kun je je eigen bestand uploaden. Check dan even onze aanleverspecificaties en templates (bijvoorbeeld deze van de kleine beukenplank) om je op weg je helpen in je ontwerp. Maar we helpen je natuurlijk ook graag met de opmaak. Voor ons is de opmaak hiervan inmiddels gesneden koek 😉. Hebben we je bestand binnen dan branden we met een laser je afbeelding of logo in de gewenste plank en in vijf werkdagen heb je je plank of planken in huis. Ze kunnen, net als alle houten keukenartikelen, niet in de vaatwasser. 

Leuk om te combineren met een banketstaaf als Sinterklaascadeau of met een lekker stuk kaas of worst als kerstpakket of -cadeau.