En jij dacht dat CTRL-C, CTRL-V een makkelijke manier van plakken is?

En jij dacht dat CTRL-C, CTRL-V een makkelijke manier van plakken is? Dan ken je onze makkelijke plakkers nog niet! 

Stel je hebt een tijdelijke actie en op je winkelruit of -deur een sticker geplakt om de actie extra aandacht te geven. Maar als de actie is afgelopen wil je je sticker verwijderen en kijk je tegen lelijke lijmresten aan. Niet mooi en niet handig. Natuurlijk kun je aan de slag gaan met azijn of een  glaskrabber, maar gebruik de volgende keer gewoon onze gemakkelijke plakkers. 

Dit zijn stickers die je zelf heel gemakkelijk plakt en zonder lijmresten weer verwijdert. Je hoeft het dus ook niet direct goed te plakken, want afhalen en opnieuw proberen is geen probleem. Door de kleine puntjes lijm, zuignapjes of de speciale statische coating plakken ze snel op de meest voorkomende oppervlaktes. 

We hebben ze in drie varianten: Easy Dot, Yupotako en Easy Grip. Elk met hun eigen voordelen en toepassingen. Op onze site vind je een handig overzicht. Bestellen is bijna net zo gemakkelijk als het plakken. Je bepaalt zelf de juiste maat en wij drukken ze naar wens full colour of full colour met wit. We snijden ze in de door jouw gekozen vorm en binnen drie of vijf werkdagen heb je ze in huis. Gemakkelijk he? In deze drukke tijden met Sint en Kerst hoef je je daar in ieder geval niet meer druk om te maken. 

Wil je toch liever een gewone sticker? Lees dan ons blog om je hierin te helpen. Wij bieden een ruime keuze aan materialen en afwerk mogelijkheden voor de juiste stickers.