Je slaagt bij ons met vlag en wimpel!

Vandaag duiken we in de wereld van de vlaggen. Wist je dat Romeinen al vlaggen gebruikten om signalen door te geven? En in de Middeleeuwen werden ze gebruikt tijdens veldslagen. Met het veroveren van de vlag was de vijand verslagen. Gelukkig hebben we vandaag niet meer te maken met dit type veldslagen, maar vlaggen doen we nog steeds.

Zoek jij een vlag voor je bedrijf of evenement? Bij ons slaag je met vlag en wimpel! En wist je dat wij bij Reclamedeal een van de goedkoopste leveranciers van vlaggen zijn? Een rechte vlag of gevelvlag heb je bij ons al vanaf €13,35!

Wij leveren baniervlaggen, rechte en gevelvlaggen, beachvlaggen en kioskvlaggen in de meeste standaard maten. Op onze site kies je zelf het type vlag, de afmetingen, het materiaal, de levertijd (een spoedlevering heb je al in 1 werkdag!) en of je zelf een bestand wilt uploaden of de opmaak via ons wilt laten doen.

Twijfel je over welke type vlag of welk materiaal het best bij je past? Kijk dan in het handige overzicht op onze site met de voor- en nadelen van de verschillende stoffen en type vlaggen. Staat jouw afmeting er niet bij? Kies dan voor vlaggen eigen formaat. Dan bepaal je zelf welke afmeting en afwerking.

Vlaggen hebben natuurlijk wel wat te lijden met onze Hollandse weersomstandigheden. Je kunt de vlaggen wassen op 40 graden. Gemiddeld gaat een vlag in Nederland 3 tot 5 maanden mee. Houd er rekening mee om ze bij heel harde wind, boven windkracht 6, binnen te halen.