Spandoeken snel in huis!

Spandoeken snel in huis!

We leveren spandoeken in 24 uur, vandaag voor 15.00 uur besteld morgen in huis.


Zo leverden wij recent nog binnen no-time 1.500 vierkante meter spandoek af aan landbouworganisatie LTO Noord voor boerenacties. Je hebt ze vast al ergens langs de weg zien staan met ‘Boeren blijven broodnodig’. 

De keuze is reuze

Als je denkt dat je bij het bestellen van stickers veel keuzes hebt, dan ken je onze spandoeken nog niet! Je start met het kiezen van een afmeting en type bedrukking (enkel- of dubbelzijdig). Daarna kies je het materiaal.

Welk materiaal voor jou geschikt is, hangt af van waar je het spandoek voor wilt gebruiken. Zo is mesh-doek wat dunner en ideaal om te gebruiken op plaatsen waar het veel waait, denk aan bouwplaatsen of op dranghekken. Bysonyl/ PVC-doek is wat zwaarder en geschikt voor beurzen of als backdrop bij een concert. Block-out is nog zwaarder materiaal en niet lichtdoorlatend. Dit kun je daarom dubbelzijdig laten bedrukken. Vlaggendoek is het lichtste materiaal, gemakkelijk mee te nemen en budgetvriendelijk, maar kwetsbaarder voor weersinvloeden.

Check en vergelijk de verschillende afwerkmogelijkheden in het handige schema onder aan de pagina.  

Voor het bedrukken van de spandoeken wordt een hoge inktkwaliteit gebruikt zodat ze vocht- en Uv-bestendig zijn. Én ze zijn geschikt voor binnen en buiten.  Je kunt nog kiezen uit veel verschillende afwerkopties, zoals schoonsnijden, omzomen, omzomen met ringen of een tunnelzoom. Ook de ophang-accessoires om je spandoek stevig op te hangen en goed leesbaar te laten zijn bestel je natuurlijk gemakkelijk erbij. 

De opmaak kun je door ons laten doen, maar je kunt natuurlijk ook zelf een bestand aanleveren. We werken snel. Dus als je snel besteld kun je met een spandoek zelfs je klanten of bezoekers nog een fijne kerst wensen. Maar een gelukkig nieuwjaar kan natuurlijk ook.